Casinoper La Liga Puan Durumu

Yeni Haber Merkezi

Dünyanın ve Avrupa’nın en prestijli ligi olan La Liga, İspanya’nın en önemli ligi. Bu ligde dünyanın dört bir yanından birçok kulüp ve onlarca futbolcu yer alıyor. Yine geniş taraftar kitlesine sahip ve çok çekişmeli maçları olan takımlar lige farklı bir hava katıyor. İspanyol La Liga takımları Avrupa kupalarında en başarılı takımlar. Günümüzde birçok takım Avrupa kupalarında her zaman üst düzey futbol oynuyor. Bu La Liga puan durumu ve ülkenin puanını artırır.

SİTE BONUSU

6000 TL Üyelik Bonusu + 250 Sweet Bonanza Free Spin

Real Madrid Bayan Durumu

La Liga’nın en başarılı takımı şüphesiz Real Madrid’dir. Başkent Madrid’in takımı, dünyaca ünlü transferler yapmak için her yıl yüz milyonlarca Euro harcıyor. Bunun sonucunda La Liga şampiyonluğunu 34 kez kazandılar. Bu sayıyla La Liga tarihindeki en fazla şampiyonluğa sahipler.

Ayrıca Royal Cup’ı 19 kez ve İspanya Süper Kupası’nı 11 kez müzesine götürmüştür. Real Madrid, Avrupa’nın ve La Liga’nın en başarılı takımıdır. Avrupa ve uluslararası turnuvalarda en çok kupa kazanan takım çeşitli başarılara imza atmıştır. Madrid takımı Madrid takımı, Avrupa Ligi şampiyonluğunu 2 kez, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu 11 kez ve Avrupa Süper Kupası’nı 4 kez kazanmıştır.

Barselona Sıralaması

Dünyaca ünlü bir diğer İspanyol kulübü ise Barcelona FC’dir. Barselona’nın tarihi lig ve kupadaki başarılarla doludur. Takım oyununa ve altyapıya büyük önem veren Katalan takımı, Messi gibi harika yıldızlara sahiptir. Barselona, ​​La Liga’da 26 tek şampiyonluk kazanmıştır. Ayrıca takım, İspanya Kral Kupası’nı 30 kez kazanarak bu alanda rekoru elinde tutmaktadır.

Bunların dışında Avrupa kupalarındaki başarıları ise şöyle;

Şampiyonlar Ligi 5 kezAvrupa Ligi 3 kezKupa Galipleri Kupası 4 kezAvrupa Süper Kupası 5 kezKulüpler Dünya Kupası 3 kez

Avrupa ve uluslararası turnuvalarda 17 kupası bulunan Barselona, ​​Süper Kupa ve Kulüpler Dünya Kupası’nda en çok kupa kazanan takım olarak öne çıkıyor.

Sevilla Sıralaması

İstisnasız her sezon Avrupa kupalarında mücadele eden Sevilla, La Liga’nın önemli takımlarından biridir. Zaman zaman üst düzey futbol oynayan takım, birçok başarısıyla Avrupa’da iz bırakmıştır. Sevvilla, La Liga’nın en zor deplasman maçlarından biridir ve şampiyonluk hesaplarını sık sık günceller.

La Liga şampiyonluğunu bir kez kazanan kulüp, İspanya Kral Kupası’nı da 4 kez kazanmıştır. Avrupa’da Avrupa Ligi şampiyonluğunu 6 kez kazanan kulüp, bu kupaların üçünü üst üste kazanmıştır. Ayrıca Avrupa Süper Kupası’nı bir kez kazanma başarısına da sahiptir.

Atletico Madrid Bayan Durumu

İspanya’nın başkenti Madrid’den bir diğer takım ise Atletico Madrid. İspanya’nın köklü kulüplerinden biri olan Atletico, birçok başarılı sezon geçirmiş ve onlarca kupayı müzesine götürmeyi başarmıştır. Kulüp, La Liga’da 11 kez şampiyonluk kazanmış ve ligi 10 kez ikinci sırada tamamlamıştır. Ayrıca 10 kez Kral Kupası’nı kazanan takım, 2 kez İspanya Süper Kupası’nı da kazanmıştır. Avrupa’da 3 kez Avrupa Ligi’ni, 3 kez Avrupa Süper Kupası’nı ve 1 kez Kıtalararası Kupa’yı kazanmıştır.

Valencia Sıralaması

Valencia aynı zamanda İspanya ve Avrupa’nın önde gelen takımlarından biridir. İstikrarlı bir futbol oynayan takım, her sezon performansını korumaktadır. Valencia, La Liga’da 9 kez şampiyonluk kazanmıştır. Kral Kupası’nı 7 kez ve İspanya Süper Kupası’nı 2 kez kazanan takım, Avrupa liglerinde de başarılı bir performans sergilemektedir. Valencia, Avrupa Ligi’nde 3 kez ve Avrupa Süper Kupası’nı 2 kez kazanmış bir kulüptür.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*